Városfejlesztés

INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIA TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ 2021

Hirdetmény

Balatonföldvár Város

Integrált Településfejlesztési Stratégiájáról és Településfejlesztési Koncepciójáról

Tisztelt balatonföldvári lakosok! Tisztelt Üdülőtulajdonosok!

Tisztelt Partnereink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy városunk önkormányzata az elmúlt hónapokban megkezdte Balatonföldvár Megalapozó Vizsgálatának, Településfejlesztési Koncepciójának és Integrált Településfejlesztési Stratégiájának a felülvizsgálatát.

A tervezés területi hatálya Balatonföldvár Város teljes közigazgatási területe, tartalma a 314/2012 (XI. 8.) Korm. rendeletben foglaltaknak megfelelően készült el.

Ezeknek a dokumentumoknak az elkészítése nélkülözhetetlen az európai uniós fejlesztési támogatások igénybevételéhez, de feltett szándékunk az is, hogy olyan dokumentumok készüljenek el, amelyek az uniós tervezési időszakon túlnyúlóan is alkalmasak lehetnek városunk sokszínű, fenntartható, az itt élők szándékaival minél inkább összhangban lévő fejlesztéseinek elősegítésére.

Az elkészült anyagokat a jóváhagyást megelőzően előzetes egyeztetése bocsátjuk, aminek során számítunk szíves véleményükre, jobbító szándékú javaslataikra is.

Kérjük, keressék fel városunk honlapját (www.balatonfoldvar.hu), mert az elkészült anyagokat itt hozzuk nyilvánosságra.

A véleményezésre bocsájtott dokumentáció az alábbi linken érhető el

https://www.balatonfoldvar.hu/hu/varosfejlesztesi-projekt/integralt-telepulesfejlesztesi-strategia-telepulesfejlesztesi-koncepcio-2021

Kérjük továbbá, hogy 2021. november 19– éig rövid levélben írják meg véleményüket az elkészült dokumentumokról illetékes munkatársunknak (Baumann Anita Gabriella vezető-főtanácsos, preferens@balatonfoldvar.hu e-mail címre).

Az egyeztetés részeként lakossági fórumot tartunk, melynek időpontját külön közzétesszük. Fórum helye: Bajor Gizi Közösségi Ház földszinti terem, (Balatonföldvár, Kőröshegyi út 1.)

  • Tisztelettel várjuk a közreműködni kívánók véleményét és részvételét!

Balatonföldvár, 2021. november 4.

Holovits Huba

polgármester

Munkaközi dokumentumok letöltése: