Hírek

TÁJÉKOZTATÁS ÚTFELÚJÍTÁSRÓL 2022. október 5., szerda

Tisztelt Lakók, Gépjárművezetők, Szolgáltatók!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy városunkban a következő utcákban az ÚZ-Trans Kft útépítési munkákat végez 2022.október 10-étől kezdődően a Balatonföldvár Város Önkormányzata megbízásából. A kivitelezési munkák várható befejezési ideje 2022. október 31.

Az érintett utcák a következők:

• Báthory utca-a felújítás az utca teljes hosszát érinti.
• Budapesti út melletti szervízút (a Séta utcától a keresztező árokig érinti a felújítás)
• Jókai utcaBáthory és Hunyadi utca közötti szakasza
• Új strand utca (Báthory és Hunyadi utca közötti, illetve a 7 sz. közút és Spur I. u. közötti szakasz
• Berzsenyi utcaSzigligeti utcától a Mátyás király utcáig tartó szakasza.
• Mátyás király utcateljes hosszában
• Székely Bertalan utca(a Szigligeti utcától a Berzsenyi utcáig tartó szakasza.

A munkálatok ütemezése: Utcánként tájékoztatják a lakosságot

Kérjük a Tisztelt Lakókat, Gépjárművezetőket, és Szolgáltatókat, hogy a fent megjelölt időszak alatt gépjárműveik elhelyezésével, közlekedésével segítsék elő az akadálymentes munkavégzést hétköznap 07:00 – 17:00 között.

Gépjárműveikkel a kivitelezés időtartama alatt (17:00 - 06:30-ig) folyamatosan lehetőséget biztosítunk lakó-ingatlanjaik megközelítésére, azonban munkaidő alatt (07:00-17:00) kisebb fennakadásokra számítani lehet. A helyi munkavezetővel történő előzetes egyeztetéssel ezek a kellemetlenségek elkerülhetők. Helyi munkavezető:Turcsányi József 06-20/332 1120

Kivitelező:Tankó Gyulauztranskft@gmail.com

A munkavégzés miatt ideiglenesen egyes utca szakaszok lezárásra kerülnek, amit előre jelzünk táblákkal, illetve szalagozással. Az építési munkákat a kivitelező folyamatosan végzi.

Kérjük Önöket, hogy a kihelyezett jelzéseket szíveskedjenek figyelembe venni, és ezen utcákat a kivitelezési időszakban szabadon hagyni szíveskedjenek a munkavégzést elősegítve.

A kivitelezési időszak alatt az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket és türelmüket kérjük.

Kérdéseikkel kérjük, forduljanak a kivitelező helyszíni képviselőihez személyesen vagy a fenti elérhetőségen napközben 07 – 17 óra között.