Hírek

Tájákoztatás! 2018. március 20., kedd

Balatonföldvár központi parkoló közterület bontásáról

TÁJÉKOZTATÁS!

Tisztelt Balatonföldvári vállalkozók, lakosok, ingatlantulajdonosok, üdülőtulajdonosok, és a városban tartózkodó vendégek!


Balatonföldvár Város Önkormányzata a mai napon kapott értesítés alapján, ezúton tájékoztatja Önöket arról, hogy:

Az Önkormányzat tulajdonában álló 864/8 hrsz.-ú közterület – a Tesco – Csutak – Tökjó - Kávézó előtti központi parkoló – nyugati szélén lévő zöldsávjában elektromos járműtöltő kerül kiépítésre, melynek villamos energia ellátása a rendőrség épülete előtti közterületen lévő elektromos elosztószekrényből fog történni.

Az elosztószekrénytől a parkolóig a villamos energia ellátáshoz ~ 50 m hosszúságban földkábel építése szükséges, ezért az érintett területen a rendőrség előtt a térkő burkolatos járdát, a Kőröshegyi úton az út szélét és az aszfaltozott buszmegálló öblöt, az üzletek és a parkoló bejáróját, valamint a parkoló bejárójától északi irányban 10 m hosszúságban a járda térkő burkolatát fel kell bontani.

A közterület bontási munkát a kivitelező 2018. március 23-án kezdi meg, a befejezés várható időpontja 2018. április 27.

A munkavégzés ideje alatt szaktervező által készített ideiglenes forgalomkorlátozási terv alapján biztosított lesz a bejárók, a parkolók használata, valamint az érintett területen a zavartalan gyalogos és a gépjármű forgalom is.

A bejárók biztonságos használatát kazánlemez fedéssel fogják ideiglenesen kialakítani.

A buszmegálló a munkálatok idejére a Kőröshegyi út 4. szám előtti járdában kerül elhelyezésre.


Balatonföldvár, 2018. március 20.


Holovits Huba

polgármester sk.