Hírek

T á j é k o z t a t á s- Znet 2020. július 2., csütörtök

A Balatonföldvári Többcélú Kistérségi Társulás az alábbi tájékoztatást adja a balatonföldvári térségben a Znet Telekom Zrt. által nyújtott szolgáltatások megszűnését követő várható helyzetről:

A Társulás a tulajdonában lévő szélessávú Internethálózat értékesítésére vonatkozóan nyilvános pályázatot tett közzé, mely pályázat eredményesen zárult.

A Társulási Tanács 2020. július 2. napján tartott ülésén, a 11/2020.(VII.02.) számú határozata alapján a pályázaton egyetlen ajánlattevőként indult Techno-Tel Távközlési és Informatikai, Kivitelező és Szolgáltató Kft-t (8600 Siófok, Bajcsy-Zs. u. 212.) hirdette ki nyertesnek.

A Techno-Tel Kft. 2018. decembere óta üzemelteti a volt siófoki kistérség Internethálózatát, mely hálózattal összekapcsolva egy járási szintű, egységes optikai hálózat alakítható ki, megfelelő alapot adva a Szupergyors Internet Program siófoki járásban történő megvalósításához.

A hálózat átadásával kapcsolatos egyeztetések a mai napon megkezdődnek, mely a szolgáltatás folytonosságának biztosítása érdekében kiemelt együttműködést kíván a jelenlegi üzemeltető Opticon Kft., jelenlegi szolgáltató Znet Telekom Zrt. részéről is.

A jövőben elérhető szolgáltatások tekintetében a Techno-Tel Kft. településenként előre kihirdetett időpontban személyes tájékoztató napot tart, ahol információnyújtásra és szolgáltatási szerződések megkötésére kerülhet sor.

A szolgáltatás átállásának pontos időpontja miatt további egyeztetések szükségesek, melyről a Társulás annak ismeretét követően tájékoztatást nyújt.

Balatonföldvár, 2020. július 2.

Tisztelettel:

Holovits Huba s.k.

a Társulás elnöke