Hírek

Információ a parkolási rendről

A napokban Balatonföldváron bevezetett parkolási rendszerhez szeretnénk egy kis segítséget és információt nyújtani.

A városban 2017. május 1. napjától már 2 zónában (1. zóna: Rákóczi utcában a két vasúti átjáró között, 2. zóna: Somogyi B. utcai volt vízmű telep) fizetős parkoló működik.
2017. június 1. napjától majd a Keleti és Nyugati strandok előtt is parkolási díjat kell fizetni, itt városkártya megvásárlásával mentesülhetnek a díjfizetés alól.

A parkolási rendszert a Balatonföldvári Nonprofit Kft. üzemelteti, honlapjukon a www.balatonfoldvarinonprofitkft.hu oldalon a városban történő parkolásról, jegyvásárlási lehetőségekről részletesen tájékozódhatnak az érdeklődők.

A szolgáltatással kapcsolatos észrevételek, illetve panaszok írásban, postai úton vagy személyesen nyújthatók be az üzemeltető Balatonföldvári Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatánál, Balatonföldváron a Petőfi S u. 9. szám alatt.

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő - csütörtök: 9-12 és 13-16 óra, Péntek: 9-12 óra

További elérhetőségek:
Tel.: +36 20 492 2820, E-mail: ugyfelszolgalat@bknkft.hu

A Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület az eddig beérkezett tapasztalatokról és észrevételekről tájékoztatta az üzemeltetőt, de a jövőben kérjük, hogy ezeket a fenti elérhetőségek valamelyikén tegyék meg!

Földvár Kártyával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésükre:
www.foldvarkartya.hu, info@balatonfoldvar.info.hu,
+36 84 540 220 (Tourinform Balatonföldvár, Petőfi u. 1.)